فواید شگفت انگیز برگ خردل برای سلامت بدن

آمار مطالب

کل مطالب : 89
کل نظرات : 1

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 25
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 41
بازدید ماه : 266
بازدید سال : 1091
بازدید کلی : 4425






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : msnag
تاریخ : یک شنبه 14 دی 1399
نظرات

خردل هم خانواده گل کلم بوده و تا کنون بیش از 17 گونه آن در جهان شناسایی شده است. از تخم و برگ این گیاه به عنوان ادویه و چاشنی در تهیه غذاها استفاده میشود. همچنین برگ، تخم، ریشه و گل خردل نیز در طب سنتی برای درمان برخی بیماری‌ها کاربرد دارد.

روغن خردل در دفع انگل های روده و معده نیز کاربرد دارد. همچنین باعث تحریک ترشح شیره معده شده و به هضم غذا کمک زیادی می کند.

تقویت مو
از ترکیبات موثر موجود در روغن خردل می توان به اسید اولئیک و اسید لینولئیک اشاره کرد که در تقویت مو و تغذیه ریشه مو بسیار کاربرد دارد. افرادی که ریزش مو دارند می توانند از روغن خردل برای قطع ریزش موها استفاده کنند.

همچنین دارای فواید نرم کنندگی و حالت دهندگی است که در درمان موهای آسیب دیده موثر است.

توصیه می شود که چند ساعت قبل از استحمام موها را با روغن خردل ماساژ داده و بعد از گذشت 6 ساعت موها را با آب گرم و شامپو مناسب بشویید.

نرم کننده پوست
روغن خردل یک نرم کننده طبیعی پوست به شمار می رود. می توانید مقدار روغن خردل را با چند قطره آب مخلوط و روی پوست آغشته کرده و بعد از گذشت 10 دقیقه پوست صورتتان را با آب گرم بشویید. استفاده از این روش باعث تقویت سلول های پوستی شده و به نرم شدن و روشن شدن پوست نیز کمک می کند.

فواید شگفت انگیز برگ خردل برای سلامت بدن


فولات 187 میکروگرم
ویتامین آ 10500 واحد
ویتامین ای 2 میلی گرم
ویتامین کا 497 میکروگرم
خواص برگ خردل (طبیعت و خواص درمانی)
طبیعت دانه خردل بسیار گرم و خشک است. برخی از مهمترین خواص درمانی خردل عبارتند از:

خاصیت ضد سرطان
افزایش جریان خون با مصرف موضعی
ضد میکروب
مسکن
تهوع آور
محرک
شیر افزا
دفع کننده حشرات
ملین
تعریق زا
فواید درمانی و موارد مصرف برگ خردل
استفاده از خواص خردل برای درمان بسیاری از بیماری‌ها کاربرد دارد و مصرف آن میتواند به درمان و پیشگیری از برخی مشکلات کمک کند. برخی از فواید مصرف این ادویه پرخاصیت عبارتند از:

پیشگیری و کمک به درمان سرطان: ویتامین‌ها و مواد موجود در خردل باعث شده که این گیاه داری خواص ضد سرطانی مفیدی باشد.
کمک به درمان بیماریهای مفصلی و روماتیسمی: یکی از خواص خردل کمک به درمان روماتیسم و بیماریهای مفصلی است. استعمال موضعی و خوراکی خردل در تسکین دردهای مفصلی موثر است. همچنین روغن خردل به خاطر طبع گرمش در ماساژ درمانی و تسکین درد سیاتیک و سایر درد‌های مفصلی بسیار موثر است.
درمان ریزش مو: ماساژ سر با روغن خـردل باعث جلوگیری از ریزش موها و پاک شدن رطوبت سر می شود.
افزایش اشتها و کمک به هضم بهتر غذا: جوشانده خردل به هضم بهتر غذا از طریق افزایش ترشحات معده کمک کرده، همچنین خوردن آن به دلیل تحریک ترشح بزاق و افزایش سرعت متابولیسم بدن باعث افزایش اشتها میگردد.
تسکین سر درد و کمک به درمان میگرن: جهت درمان سردرد میتوانید مقداری روغن خردل را با عسل مخلوط نموده و بر پیشانی بمالید. ماساژ سر با این روغن در پیشگیری از حملات میگرنی نقش موثری دارد.
مضرات برگ خردل ( موارد منع مصرف و توصیه های پزشکی)
برگ خردل سبز اگر قبل از گل دادن گیاه برداشت شود، تقریبا فاقد ماده سمی ایزوتیوسیانات میباشد و لی چنانچه برداشت برگها به موقع انجام نگیرد، بایستی از زیاده روی در مصرف این نوع خردل خودداری نمود.

این گیاه بیشتر در جنوب اروپا، آفریقای شمالی و آسیا یافت می‌شود و در ایران نیز در مناطقی مانند مسجد سلیمان رویش دارد. برگ‌های گیاه خـردل مانند برگ ترب بوده و گل‌های آن زرد رنگ و تقریبا به طول دو تا پنج سانتی‌متر است که دانه‌ها در قسمت پایین آن قرار دارند.

خردل به دو شکل میباشد؛ خردل سفید و خردل سیاه. خردل سیاه به شکل دانه و خردل سفید به شکل آرد استفاده می‌شود. دانه‌های خردل را می‌توانید در آب خیسانده، همراه آبلیمو یا سس روی سالاد یا غذای‌تان بریزید و از مزایای سلامتی و فواید تغذیه‌ای و درمانی آن بهره‌مند شوید. در ادامه با خواص خردل و مضرات آن بیشتر آشنا شوید.

ارزش غذایی برگ خردل + جدول
برگ خردل سبز منبع عالی ویتامین هایی نظیر ویتامین (آ)، (ای) و ویتامین (ث) است، همچنین گیاه خردل دارای عناصر معدنی مانند منگنز، کلسیم و مس بوده، فیبر و فولات، امگا۳، اسیدهای چرب، پروتئین، فیبر خوراکی، سلنیوم، آب، گلیکوزیدها و … از دیگر اجزا و مواد موثر موجود در آن است.

yektanet-logo-sign
تبلیغ
گردوی امساله پوست نازک ایرانی - 89,900 تومان (950 گرم)
گردوی امساله پوست نازک ایرانی - 89,900 تومان (950 گرم)

مشاهده
مواد و محتویات مقدار در 100 گرم
انرژی 26 کیلو کالری
چربی 0/2 گرم
پروتئین 2/7 گرم
کربوهیدرات 4/9 گرم
فیبر 3/3 گرم
قند 1/6 گرم
سدیم 26 میلی گرم
پتاسیم 354 میلی گرم
کلسیم 103 میلی گرم
مس 0/147 میلی گرم
منیزیم 23 میلی گرم
منگنز 0/480 میلی گرم

مقدار ماده اگزالات موجود در برگهای گیاه خردل نسبتا بالا است، از این رو مصرف آن برای افراد دارای سابقه سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا بایستی با احیاط همراه باشد.
خردل حاوی مواد گواترزا بوده، لذا افراد مستعد بایستی از زیاده روی در مصرف آن خودداری کنند مگر اینکه میزان ید کافی از سایر منابع غذایی دریافت نمایند.
به طورکلی لازم به ذکر است با وجود فراوان بودن خواص خردل، مصرف آن برای کودکان زیر 6 سال، زنان باردار و شیرده، بیماران دارای ناراحتی‌های گوارشی و یا التهاب کلیوی توصیه نمیشود.
سس خردل رژیمی و غیر رژیمی:
سُس ‌های خردلی که در دنیا وجود دارند یا رژیمی هستند یا غیررژیمی؛ سس ‌های خردل رژیمی معمولا از ترکیب دانه خردل با سرکه، روغن زیتون و سیر و فلفل درست می ‌شوند اما سس خردل غیررژیمی را با مخلوط کردن پودر خردل با تخم مرغ و روغن تهیه می ‌کنند.
به همین خاطر بسیاری از افراد می‌ گویند که سس خردل غیررژیمی همان سس مایونزی است که کمی خردل به آن اضافه شده است.

روغن خردل برای افزایش تعریق پوست مفید است که به کاهش دمای بدن کمک می‌کند و بدین ترتیب آب و نمک اضافی را از پوست دفع می‌کند.
روغن خردل همچنین گردش خون در بدن را افزایش می‌دهد به طوریکه پوست از خواص آن بهره‌مند می‌شود.
همچنین، ماساژ دادن پوست با روغن خردل قبل از حمام کردن می‌تواند کمک زیادی به خلاص شدن از دست خشکی و خارش پوست در زمستان کند زیرا، روغن خردل دارای خواص ضد عفونی کننده و آنتی باکتریال است.
فواید روغن خردل برای موها
محصولات طبیعی معمولاً برای مشکلات ریزش موها و نازک شدن موها مفید است.
اگر از ریزش و نازک شدن موها رنج می‌برید، روغن خردل را با مقداری حنا مخلوط کنید و به طور منظم روی موهای خود بمالید.
استفاده از این مخلوط نه تنها به تیره‌تر شدن موها کمک می‌کند بلکه همچنین باعث افزایش سرعت رشد موها می‌شود.
توصیه می‌شود شب‌ هنگام موهای خود را با روغن خردل ماساژ داده و با حوله بپوشانید.
صبح روز بعد، موهای خود را با شامپوی معمولی بشویید. این کار به نرم‌تر شدن و درخشان‌تر شدن موها کمک می‌کند.

سس خردل به عنوان چاشنی انواع غذا به خصوص انواع ساندویچ، فراورده‌های گوشتی خصوصاً سوسیس و هات‌داگ، مرغ، کباب و انواع سالاد بخصوص سالاد محتوی تخم مرغ و تن ماهی استفاده می گردد و اگر شما دنبال یک طعم جدید و متفاوت هستید، می ‌توانید آن را امتحان کنید.
به‌علت خاصیت ضدباکتری خردل لازم نیست در یخچال نگهداری شود زیرا باکتری‌های مضر در ان رشد نخواهند کرد. البته اگر در یخچال نگهداری نشود تندی خود را سریع‌تر از دست می‌دهد و بهتر است در جای بسته، تاریک و خنک نگهداری شود.
اگر خردل برای مدت زیادی خارج از یخچال بماند ممکن است طعم تلختری بگیرد. این سس دارای پودر خردل میباشد. لذا برای افرادی که به این ماده حساسیت دارند توصیه نمیگردد. حضور این سس در برنامه غذایی روزانه بسیار مفید است.
روغن خردل چیست؟
روغن خردل از دانه های گیاه خردل استخراج می شود. معمولا در کشورهای ناحیه شرقی از روغن خردل در پخت و پز استفاده می شود و امری رایج است ولی در حال حاضر سازمان غذا و دارو (FDA)، پخت و پز توسط این روغن را ممنوع کرده است.
روغن خردل حاوی ماده ای به نام اسید اوریکیک است. اسید اوروکیک از خانواده اسیدهای چرب محسوب می شود که در بدن به خوبی متابولیزه نمی شود و مصرف این اسید چرب میتواند منجر به بروز مشکلات قلبی شود. اصلی ترین دلیل ممنوعیت این روغن در پخت و پز نیز همین موضوع است.
نوعی از روغن خردل وجود دارد که از تقطیر بخار خردل به دست می آید. این نوع روغن توسط سازمان غذا و دارو ممنوعیتی برای استفاده در آشپزی ندارد.
مصرف روغن خردل به عنوان یک رژیم غذایی میتواند زیان آور باشد ولی استفاده از آن برای پوست، کاملا ایمن و بدون ضرر است و هرگز سلامتی شما را تهدید نمیکند.
فواید روغن خردل برای پوست
در شبه قاره هند به فواید روغن خردل برای مراقبت از پوست بیشتر اذعان شده است که زنان خود را با روغن خردل ماساژ می‌‌دهند تا از شر آفتاب سوختگی خلاص شوند و رطوبت پوست را در زمستان حفظ کنند.
به علاوه، روغن خردل حاوی ویتامین‌های A و E به همراه اسید‌های چرب امگا 3 و امگا 6 است که به تقویت و نرمی موها کمک می‌کند.
استفاده منظم از روغن خردل مطمئناً تأثیرگذار خواهد بود، هر چند ممکن است چند ماه طول بکشد تا تأثیر آن را ببینید.
فواید روغن خردل برای سلامت عمومی بدن
همانطور که گفته شد مهم‌ترین فایده روغن خردل برای سلامت قلب است. روغن خردل منبع غنی از اسید‌های چرب غیر اشباع است که به کاهش سطح کلسترول و افزایش سلامت قلب کمک می‌کند.

مطالعات متعدد نشان می‌دهد که اسانس خردل به طور موثر میتواند باکتری های مضر مانند: اشریشیا کلی (E. coli)، سالمونلا، استافیلوکوک، لیستریا و حتی نوع خاصی از عفونت های مخمری را از بین ببرد. روغن خردل همچنین می تواند به عنوان ترکیبی ضد قارچ استفاده شود.

کمک به گردش خون
مصرف روغن خردل به گردش خون کمک می کند. وقتی خون به راحتی در بدن جریان پیدا کند از بروز بسیاری بیماری ها نیز جلوگیری می شود.

از دیگر خواص روغن خردل می توان به هضم غذا از طریق تحریک ترشح شیره معده و صفرا اشاره کرد.

کاهنده التهاب
با توجه به گفته سازمان جامعه بین المللی عدالت پژوهی (ISJR)، روغن خردل دارای خواص ضد التهابی عالی است. از لحاظ تاریخی، روغن خردل در موارد زیر مورد استفاده قرار گرفته است:

کاهش کلسترول به نوبه خود سطح چربی بدن را کاهش می‌دهد و بدین ترتیب به جلوگیری از چاقی و پرکاری تیروئید کمک می‌کند.
روغن خردل کلسترول بد را کاهش و کلسترول خوب را افزایش می‌دهد. از آنجایی که این روغن حاوی ویتامین E است به تقویت سیستم ایمنی و عملکرد مغز کمک می‌کند و در درمان افسردگی نیز مفید است.
روغن خردل به خاطر وجود ترکیبات آنتی اکسیدانی و ترکیباتی مانند گلوکوزینولات ها و ایزوتیسیانات ها به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می‌کند و برای بیماران مبتلا به سرطان مفید است.
از فواید دیگر روغن خردل می‌توان به درمان سردرد، کاهش علائم یائسگی، کاهش فشار خون و تحریک اشتها اشاره کرد. توجه داشته باشید برخی افراد با مصرف روغن خردل دچار سوزش و خارش می‌شوند که در این صورت قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید.
فواید روغن خردل
ضد قارچ و ضد باکتری
اسانس خردل دارای خاصیت ضد باکتریایی قدرتمندی است.

درمان آرتریت
تسکین درد
کاهش التهاب بیماری های قفسه سینه مانند: برونشیت و پنومونی
تقویت دستگاه گوارش
خواص روغن خردل در تقویت دستگاه گوارش بسیار موثر است. مصرف روغن خردل قبل از غذا باعث تحریک اشتها شده و به هضم غذا نیز کمک می کند. همچنین در جلوگیری از بیماری های گوارشی نیز موثر است.

 



تعداد بازدید از این مطلب: 346
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود